kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu bahar bunlardan almazsanız olmaz...

TULİN KERMEN
Valla kış sıkı oldu bu yıl, baharı hiç bu kadar özlememiştim diyebilirim. Bahar deyince, sezonda neler alacağız merak ediyor musunuz? İşte size 2008 İlkbahar/Yaz sezonunun olmazsa olmazları, 'almazsam çıldırırım'ları...

* Modaya tüy diktiler; tüylü kıyafetler, çantalar, ayakkabılar çok moda. Öyle ki otriş bile var...

* Batik tarzı, renk geçişli kumaşlar geçen sezondan beri epey gözde ve bu sezon da IN. Yani evdekileri de giyebilirsiniz.

* Sezonun en eğlenceli tarzı Popart. Yani karikatürlü, çizgi romanlı, yıldızlı, yazılı tişört ve elbiselerden mutlaka edinmelisiniz.

* Elbisenin üstünlüğü sürerken, blazer ceket atağa geçti. Mutlaka, bir tane de olsa edinin. Yenilik seviyor, bir adım öteye geçmek ve kimsede olmayanı giymek istiyorsanız, kolsuz bir blazer ceket almalısınız.

* Aksesuvarda; askısız, son derece rahatsız portföy tipi çantalar moda. Boyutu büyük küçük fark etmiyor.

ELBİSEYE DEVAM

* Bilezikler kocaman kocaman. Benim gibi küçük elli minyonlara göre değil yani. Ben alamıyorum, siz alın bari...

* Elbiseler hakimiyetini, uzun kısa demeden sürdürüyor demiştim, ama aslında gömlek elbiselere hazır olun. Çünkü gömlek elbiseler, tarihinde en hit dönemine giriyor. Bir değil, iki değil, en az üç tane almalı.

* Kocaman çiçekli desenler, şifon, iç gösteren kumaşlar ve dantel; 2008'in olmazsa olmazı. Baharı özleyen biri olarak en çok buna sevindim diyebilirim.

* Renkler yine beyaz, sarı, yeşil, turuncu... Yani rengarenk...