kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hermes: Kadınların rüyasını süsleyen çanta

Tam 32 modeli bulunan Hermes çantalar; genç, yaşlı her kadının arzu nesnesi durumunda. Adını Grace Kelly'den alan 'Kelly' modelinden, aktrist Jane Birkin'in tasarladığı 'Birkin'e kadar her kadın için uygun bir Hermes var..
Bir Hermes çantaya, eşarba, aksesuvara sahip olmak kadınlar arasında statü sembolü kabul ediliyor. Hermes'in kreatif direktörü ve kadın hazır giyim-çanta koleksiyonunun başındaki isim Jean Paul Gaultier, Hermes kadınını şöyle açıklıyor: "Şık ve rahat, aynı zamanda da en yüksek kaliteye ve benzersiz objelere karşı hassas bir kadın..." Bu yıl, 171. kuruluş yılını kutlayan efsanevi Fransız lüks modaevi Hermes'in, en çok da çantaları arzu nesnesi olmuş durumda. Markanın; Birkin, Bolide, Constance, Evelyne, Garden Party, Jige, Kelly, Kelly Flat ve Kelly Mini Pochette gibi 32'den fazla çanta modeli bulunuyor. İşte, kadınları ağına düşüren en ünlü Hermes çantaları... (Bazaar dergisi)

Birkin
1984'te lanse edilen modeli, Kelly çantasının her gün kullanılabilecek kadar pratik olmamasından şikayetçi olan aktris Jane Birkin tasarladı. Zaten model, adını da Jane Birkin'den aldı.

Lindy

2006 yılında üretilen bu çanta; hem elde, hem de ekstra askısıyla omuzda taşınabiliyor. İsmini 1920'lerde moda olan Lindy Hop adlı dans türünden almış. Ünlü model Naomi Campbell yukarıda Lindy model Hermes çantasıyla, mutluluk içinde poz veriyor.

Constance
Bu çantanın tokası, Hermes'in logosunu andıran ilk detay olmuş.

Kişiye özel

Kumaş Kelly, özel sipariş üzerine üretiliyor. İstediğiniz kumaşı söylemeniz yeterli.

En uygunları!

Fiyatı 670 dolardan başlayan Troca ve Garden Party

En çok satan model
Grace Kelly, bir elinde kızı Caroline'ı, diğerinde Kelly'yi tutuyor. Bu model, markanın tarihinde en çok satan çanta.

Kelly
Adını, ünlü oyuncu Grace Kelly'den alıyor.
Haberin fotoğrafları