kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MAAŞI ÖDENİYOR CHP’li Ersin, konuyla ilgili olarak "Üsteğmenin maaşının dörtte üçü eşine ödeniyor. Kayıp veya firari olsa ödenmezdi. Kaçırıldığı düşünülüyor herhalde" dedi.

Kızım babasını sorarsa ne cevap vereceğim?

Şenol ATEŞ / ANKARA
Meclis'ten yardım isteyen Feray Uluğ "Öldüyse cesedi, sağsa nerede olduğu bulunsun" dedi..
Şırnak'ta, tabip üsteğmen M. Fatih Uluğ'un dağda operasyon sırasında kaybolmasıyla ilgili sır perdesi aralanamıyor. 2.5 aydır haber alınamayan kayıp üsteğmenin ailesi ise zor günler geçiriyor. Acılı eş Feray Uluğ, Meclis'e başvurarak, "Öldüyse cesedini, sağsa nerede olduğunu bulun" diye yardım istedi.

PELİNSU 2 YAŞINDA
Eşinin kaybolmasından sonra hayatı kabusa dönen ve 2 yaşındaki kızı Şebnem Pelinsu ile birlikte 'asker babalarını' bekleyen Feray Hanım, önceki gün Meclis'teydi. İnsan Hakları Komisyonu Üyesi CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin'i ziyaret eden acılı eş, komisyon ve Meclis'in olayın üzerine gitmesinin önemine dikkat çekti. Uluğ, yaşlı gözlerle "Genelkurmay ve Jandarma Genel Komutanlığı ellerinden geleni yapıyorlar. Lütfen bu konuda Meclis de yardımcı olsun. Her şeye hazırlıklıyız" diyerek çaresizliğini ortaya koydu. 1Uluğ'un "2 yaşındaki kızım büyüyüp de 'babam nerede' diye sorarsa ne diyeceğim" sözleri görüşmede duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Haberin fotoğrafları