kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kız almaya greyder yardımıyla gittiler

Yeni Haber
Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle kız almaya gidemeyen ailenin yardımına belediye greyderi yetişti. Bayramiç'te yaşayan Orhan Çetin (22) bir süre önce ilçeye bağlı Çavuşlu köyünde yaşayan Emine Evcil ile nişanlanıp, düğün tarihini belirledi. Genç çift düğün davetiyelerini de hazırlayıp, akraba ve komşularını düğünlerine davet etti.

Ancak düğünden bir gün önce başlayan yoğun kar yağışı, genç çift için sürpriz oldu. Çetin ailesinin ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Çavuşlu köyüne kız almaya gideceği gün, kar yağışı köy yolunu ulaşıma kapattı.

Bunun üzerine Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer'den yardım isteyen damat Çetin ve ailesi, bir greyderin açtığı yoldan yaklaşık 1.5 saatte
yoğun kar yağışı altında köye ulaşmayı başardı.Gelin Emine Evcil, köye gelen damat ve ailesinin kendisi için sürpriz yaptığını, kar altında evlenmenin kendisi için ayrı bir güzellik oluşturacağını söyledi.

Evcil, kar yağışı altında damadın yakınları tarafından okunan dua eşliğinde baba evinden alınıp, yine greyderin açtığı yoldan damadın
Bayramiç'teki evine getirildi.

AA