kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cinayet ve tecavüz

Yeni Haber
Eskişehir'de bir kadının 53 bıçak darbesiyle öldürüldüğü, 2 gün annesinin cesediyle aynı evde kalan 16 yaşındaki kızının da tecavüze uğradığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Bağlar Mahallesi Eti Caddesi'ndeki evinde yaşayan S.Ö'den (43) haber alamayan yakınları şüphelenip polise haber verdi.

Çilingire kapıyı açtırıp içeri giren polisler, holde S.Ö'yü vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle öldürülmüş olarak, birlikte yaşadığı 16 yaşındaki lise öğrencisi kızı A.Ö'yü de çıplak olarak battaniyeye sarılmış vaziyette yatak odasında buldu.

Olayın şokundan kurtulamayıp 2 gün annesinin cesediyle aynı evde kaldığı öğrenilen A.Ö'nün, polislere, tecavüze uğradığını söylediği bildirildi.

"EV BOŞALTMA MESELESİ"

Eskişehir'de otopside 52 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen kadının, kiracısı ve bu kişinin birlikte yaşadığı kadın tarafından ''evi boşaltma meselesi'' yüzünden öldürüldüğü iddia edildi.

Gülbey Nadi G'nin (27) birlikte yaşadığı 9 aylık hamile olan Sevgi K'nın (20) yardımıyla cinayetin ardından, öldürülen S.Ö'nün (43) 16
yaşındaki kızı A.Ö'ye tecavüz edip, ilaç ve fare zehiri içirerek ölüme terk ettiği öne sürüldü.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi devam eden genç kız A.Ö'nün cinayeti Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evlerinde kiracı olan Gülbey Nadi G. ile birlikte yaşadığı Sevgi K'nın işlediğini söylediği öğrenildi.

A.Ö'nün verdiği bilgiye göre, Gülbey Nadi G. ve birlikte yaşadığı Sevgi K, kiracı oldukları evlerinde sorun olduğunu öne sürüp, ev sahibi S.Ö'nün Bağlar Mahallesi Eti Caddesi'ndeki evine geldi ve bir süre burada kalmak istediklerini bildirdi. S.Ö, teklifi olumlu karşılayıp kiracılarını 1 hafta evinde konuk etti. Bu sürede S.Ö, kiracısı Gülbey Nadi G'nin evi başka birine kiraladığını öğrendi. Bunun üzerine S.Ö ile Gülbey Nadi G. ve birlikte yaşadığı Sevgi K. arasında, ''evden gitmeleri ve kiraladıkları evini boşaltmaları'' meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Gülbey Nadi G, Seniha Özsakçı'yı 52 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Gülbey Nadi G, olaya tanık
olan S.Ö'nün kızı A.Ö'ye de 9 aylık hamile Sevgi K'nın yardımıyla tecavüz etti.

Daha sonra A.Ö'ye evde bulunan çok sayıda alzheimer ilacı ile fare zehrini içirip ölüme terk eden Gülbey Nadi G. ve Sevgi K, olayda kullandıkları bıçağı, cinayeti üzerine yıkmak istedikleri genç kızın eline tutuşturdu ve kaçtı. A.Ö, içtiği ilaçlar ile fare zehrini kusarak çıkardı ve ölmekten kurtuldu.Yaklaşık 9 yıl önce bir kişiyi boğarak öldürmekten ceza aldığı ve şartlı tahliyeyle cezaevinden çıktığı bildirilen zanlı Gülbey Nadi G. ile birlikte yaşadığı Sevgi K'nın yakalanması için emniyet güçleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

AJANSLAR