kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Çılgın Aysel' bronşite yenik düştü

MAGAZİN SERVİSİ
Renkli kişiliğiyle tanınan söz yazarı Aysel Gürel, kronik bronşit nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi..
Geçtiğimiz aralık ayında ciğerlerindeki kanama nedeniyle hastaneye kaldırılan ve o zamandan beri hastanede kontrol altında tutulan Gürel, dün saat 16.30'da kronik bronşit nedeniyle tedavi gördüğü Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'nde 80 yaşında hayatını kaybetti. "Firuze", "Ünzile", "Yalnızca Sitem", "1945", "Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" gibi dillere dolanan şarkıların söz yazarı olan Aysel Gürel'in ölümü üzerine kızları Müjde Ar ile Mehtap Ar hastaneye koştu. Müjde Ar, hastanede fenalaşarak kısa bir süre baygınl ı k geçirdi. Aysel Gürel, geçtiğimiz günlerde bir reklam filminin çekimi için birkaç saatliğine hastaneden ayrılarak sete gitmişti.

CENAZESİ YARIN
Gürel, kendisine taktığı "Çılgın Aysel" ve "Deli Aysel" lakaplarına uygun bir şekilde sıradışı giyimi ve yaşamıyla da sürekli olarak adından söz ettirdi. Kendisini, "İki ayrı Aysel Gürel var. Biri perukasını takar, makyajını yapıp deli deli hareketlerle ilgi çeker ve lafı patlatır. Diğer Aysel Gürel ise öğretmen kimliğinde, kültürlü" diye tanımlayan Gürel, kızı Mehtap Ar ile bir televizyon dizisinde kameranın karşısına geçmiş ve Deniz Akkaya ile reklam filminde oynamıştı. "Senin İçin Sana Değil" adlı bir kitabı da bulunan Gürel'in cenazesi yarın Teşvikiye Camisi'nden kaldırılacak.
Haberin fotoğrafları