kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Küçükçekmece'de 2 kamyonet kundaklandı

Yeni Haber
Küçükçekmece'de bir kamyonet kimliği belirsiz kişilerce molotof kokteyli atılarak ateşe verildi. Yanmaya başlayan kamyonetin freni boşalınca hemen önünde park halinde olan bir başka kamyonete çarptı. Her iki kamyonette de maddi hasar meydana geldi.

Olay, Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi Menderes Sokak'ta gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Yurtiçi Kargo'ya çalıştığı öğrenilen park halindeki bir kamyonet kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, molotof kokteyli atılarak ateşe verildi. Yanan kamyonetin freni boşalınca bir kaç metre önünde duran başka bir kamyonete çerptı.

Her iki kamyonet de yanmaya başladı. Vatandaşlar kendi imkanları ile yangını söndüremeyince itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri kamyonetlerdeki yangını hasar büyümeden söndürdü. Olay sonrası vatandaşlar sokağa döküldü. Polis ise kamyonetler üzerinde incelemelerde bulunarak delil aradı. Vatandaşların ifadeleri ve olay yerinde toplanan deliller doğrultusunda failleri yakalamaya yönelik çalışma başlatıldı.

Bu arada kamyonetlerin sahipleri kundakçılara tepki gösterdi. Saldırganların, kamyonetlerin camlarını kırarak içeri molotof kokteyli attıklarını söyleyen kamyonet sahipleri, "Allah da onların evini yaksın." diye beddua etti.

(CİHAN)