kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kamyon E-5'ten yola uçtu

Yeni Haber
Okmeydanı E-5'ten alt yola uçan kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza sonrası hastaneye ağır yaralı olarak götürülen Nahit Çakır (48), bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, saat 05:30 sularında Okmeydanı E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. Boğaziçi Köprüsü istikametine seyreden Nahit Çakır'ın (48) kullandığı 34 NSP 29 plakalı kamyon, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonunu bariyerleri aşarak alt yola uçtu.

Kağıthane Fulya Sokak üzerine düşen kamyonun sürücüsü kazada ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çakır'a bir süre olay yerinde müdahale etti. Daha sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Çakır, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. E-5'ten alt yola düşen kamyon, kaza sırasında birçok ağacın da kırılmasına neden oldu.

Olayı anlatan görgü tanıkları, büyük bir gürültü duyduklarını ve doğalgaz patlaması olduğunu sandıklarını anlattı. Vatandaşlar, kamyonun aşağıya uçtuğunu görünce durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber vediklerini söyledi.

(CİHAN)