kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Küçükçekmece'de iki minibüs kundaklandı

Yeni Haber
Küçükçekmece'de park halindeki iki minibüs, kundaklama sonucu yandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklanan minibüs ile sirayet sonucu kısmen yanan başka bir minibüste maddi hasar meydana gelirken polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 04:30 sularında Küçükçekmece İkitelli Atatürk Mahallesi 8. Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, park halindeki 34 VG 6372 plakalı minibüsü ateşe verdi. Alevlerin büyümesiyle yanan aracın yanındaki başka bir minibüs daha kısmen yandı.

Alevleri fark eden vatandaşlar, kova ve bidonlarla su taşıyarak yangını söndürdü. Haber verilmesi üzerirne itfaiye ve polis ekipleri de olay yerine geldi. Vatandaşların söndürdüğü araçlarda itfaiye soğutma çalışması yaptı. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis ekipleri, incemlemelerde bulundu.

Olayı anlatan vatandaşlar, araçların yandığını görünce bidonlarla su taşıyarak yangını söndürmeye çalıştıklarını söyledi. Yangının çıkış nedenini bilmediklerini belirten vatandaşlar, olayın kundaklama olabileceğini dile getirdi. Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

(CİHAN)