kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sevgilimi nereye götürsem, ne alsam?

Yeni Haber
14 Şubat Sevgililer Gününde unutulmayacak anlar yaşatmak isteyen İstanbul'daki 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezleri, çiftlere çeşitli fırsatlar sunacak.

İstanbul'daki bazı oteller canlı müzik ve vals eşliğinde özel yemekler düzenleyecek ve sevgililere çeşitli hediyeler verecek. Sevgililer Gününü otellerin özel dekorasyonlu, Boğaz manzaralı odalarında geçirmek isteyen çiftlere ise şampanya ve küçük ikramlar ile birlikte kahvaltı sunulacak.

İstanbul'un lüks otellerinde Sevgililer Günü için hazırlanan özel akşam yemeği fiyatı kişi başı 95 YTL ile 170 YTL arasında değişirken, geceyi otelde geçirmek isteyenler, çift kişilik oda için 153 Dolar ile 444 Dolar arasında bir ücreti gözden çıkarmaları gerekiyor.

Sevgililer Gününü İstanbul'un en gözde mekanlarından Çırağan Oteli'nde kutlamayı planlayan çiftlere, aşk ve tutkuyu simgeleyen lezzetlerden oluşan ''Deniz Mahsulleri Büfesi'' menüsü sunulacak. Otelin 444 dolar karşılığında konaklama paketinden yararlanmak isteyen misafirler ise, ısıtılmış açık havuzda romantik dakikalar geçirme fırsatı bulabilecekler.İki kişilik kokteyl ve akşam yemeği fiyatının 170 YTL olarak belirlendiği Radisson Hotel'in Goldaş ile yaptığı işbirliği kapsamında, konaklama paketinden veya özel akşam yemeğinden faydalanan çiftlere Sevgililer Gününe özel hazarlanan gümüş bileklik ile 100 YTL'lik hediye çeki sunulacak.

İstanbul'da bütçesine uygun programlar arayan çiftler, Hyatt Regency'de gece boyunca devam edecek müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği ile baş başa doyumsuz anlar yaşayacaklar. Ayrıca konuklar sevdiklerine 55 YTL karşılığında ''Çikolatalı Aşk Bombası'' isimli özel pasta yaptırtabilecekler.

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

İstanbul'daki alışveriş merkezleri de, Sevgililer Gününe özel, aşkı simgeleyen dekorasyon ve düzenlemeleri ile çiftleri hediye almaya davet ediyor. Gün boyu romantik canlı müzik yayınının yapılan alışveriş merkezlerinde, Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenecek özel kampanyalar kapsamında çiftlere sürpriz hediyeler sunulacak.

Olivium alışveriş merkezinde sevgilisine en güzel aşk mesajını yazan üç şanslı çifte Redstar'dan hediye çeki verilecek.

Aralarında Ayşe Tüter, Vatan Şaşmaz, Sahrol Soysal, gibi isimlerin jüri üyeliği yapacağı Sevgililer Gününe özel ''Pasta ve Kurabiye'' yarışmasının düzenleneceği Profilo alışveriş merkezinde, 125 YTL ve katları tutarında alışveriş yapanlar için Sevgililer Gününe özel çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Aquarium alışveriş merkezinde ise Ahmet Selçuk İlkan, çiftlere 4 kişilik orkestrası ile mini bir konser verecek.