kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mert Tokatlıoğlu

Erkeklerden kaçıyorum

* Serdar Cümbüş ile bir ilişkiniz varmış, eski eşiniz o yüzden kızınızın velayetini almak istemiş...
Öyle bir şey yok, kızımın velayeti bende. İlişki konusuyla ilgili benden hiçbir şey duyamazsınız ama velayetle ilgili bir sıkıntı yok. Sadece hafta sonları babasına gidip geliyor. Bunu ben de istiyorum. Ruh sağlığı için babasından mahrum kalmaması lazım.

BEN BÜYÜK SEVERİM
* Dava bitmediği için mi ilişkiniz hakkında konuşmak istemiyorsunuz?
(Bekliyor...) Öyle diyelim. Dava sürecinde herkesten, özel hayatımla ilgili konuşmamak konusunda ricada bulundum. Ne söylersem söyleyeyim, farklı algılanacak bir durum. Bir de ben bu konuda arayış içinde değilim. Tam tersine içinde bulunduğum durumdan dolayı bir kaçış söz konusu.

* Kaçış derken, erkeklerin ilgisinden kaçışı mı söylüyorsunuz?
Şu ana özel bir durum değil, ben bu ilgiye alışık biriyim. (Gülüyor...) Genç kızlığımdan beri böyle diyebiliriz. Ama ne kadar yaklaşabilecekleri senin tavrınla, duruşunla, seninle ilgili. Sen sağlam durursan yanına kimse yaklaşamaz. O yüzden çok rahatım. Bazı şeylere gülüp geçiyorum.

* Siz bundan sonra kimlerle aşk yaşayamazsınız?
Bunun net tanımlaması olmaz ama şunu söyleyebilirim; asla evli bir insanla ve kendimden küçük biriyle birlikte olmam. Ben küçük gösteriyorum ama anaç bir yapım var. Kendimden küçük erkekleri abla gibi seviyorum, başka türlü göremiyorum. Dışım çıtır, içim kıtır. Bana denk gelecek erkeğin adam gibi adam olması gerekir. Benim evlendiğim adam benden 6 yaş büyüktü. Her şeyi hep kendimden büyük arkadaşlarımla paylaştım.

* Bunun içinde yaş gibi maddi şartlar yok mu? Benden büyük ve benden zengin olsun gibi...
En az benim standartıma sahip biri olmalı. Çünkü böyle bir gerçek var, sosyal hayatın denk olması lazım. Gönül meselesidir ama benim normalim bu.
Haberin fotoğrafları