kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Pınar Aylin, "Müziği bırakmak benim için çok riskli bir karardı, bir delilikti" dedi ve ekledi: Kızım Maya doğduktan sonra karar verdim buna... Benim anaç tarafımla ilgili bir şeydi. Bu riski göze aldım.

Bana adam gibi bir adam gerek!

BÜLENT İPEK - MAGAZİN
1.5 yıldır eşi Mert Tokatlıoğlu'ndan boşanmaya çalışan Pınar Aylin, bundan sonra hayatına girecek erkekler hakkında konuştu: Asla evli ya da kendimden küçük biriyle olmam. Bana denk gelecek erkeğin adam gibi adam olması gerekir..
Kariyerinin en parlak günlerinde evlenen Pınar Aylin, müzikten uzaklaşmış, çocuğu ve kocasıyla sakin bir hayatı tercih etmişti. Ama şimdi bu evliliği bitirmeye çalışıyor. Geçen ay piyasaya çıkan 'Aslolan Ben' adlı albümü, Aylin'in yaşadıklarını ve hala devam eden boşanma sürecindeki üzüntülerini yansıtıyor. Eşinin maddi talepleri yüzünden boşanma davasının bir türlü sonuçlanamadığını söyleyen ünlü şarkıcı, artık üzülmemeye karar vermiş: "Nasıl olsa bitecek, ben sevdiğim ve bir daha asla bırakmayacağım işimle mutluyum" diyor. Şarkıcı olmadan önce 3 yıl TRT'de sunuculuk yapan Pınar Aylin, bir yarışma programıyla sunuculuğa geri döndüğünü de sözlerine ekliyor.

YAZA KADAR BİTER
* Son dönemde özel hayatınızla gündemdesiniz. Ne zaman boşanıyorsunuz?
Tüm bunlar benim kontrolüm dışında oluştu. Karşı tarafın çeşitli talepleri yüzünden bir buçuk yıldır boşanamıyorum. Biz ailemizden, bu meselelerin konuşulması ayıp diye öğrendik ama başımıza böyle bir şey geldi. Evet doğru, uğraşıyorum ama bitmiyor. Fakat moralimi bozmuyorum, "Nasılsa bitecek" diyorum. Yaza kadar biter sanırım. Uzlaşmak isterdim ama olmadı... Geçtiğimiz hafta yine davamız vardı. Her şey ortada bekliyoruz. Allah'tan kızımız Maya'ya yansıtmıyoruz. Onun yanında medeni olmayı beceriyoruz.

* Boşanamama durumu sanat yaşamınızı olumsuz etkiliyor mu?
Sanatçı olarak bakmamak lazım. Normal bir insan için de aynı. Bitirmeye çalıştığınız ama sırtınızdan bir türlü atamadığınız bir yük olur ve rahatsız eder ya; öyle bir şey işte!

* Şöhreti bir kenara bırakıp piyasadan çekilecek kadar kendinizi evliliğinize vermiştiniz...
Evet öyle oldu, 'Pınar Aylin her şeyi bıraktı' gibi oldu neredeyse...

* Müziğe geri döndüğünüzde neden işinizden çok, özel hayatınızla gündeme geldiniz?
Maalesef böyle oldu ama her şey benim dışımda gelişti. Başka türlüsü elimde değildi. Bu iş bu kadar yokuşa sürülmeseydi, ben de tek celsede halledecektim. Kimsenin bundan haberi dahi olmayacaktı. Maalesef başıma böyle birşey geldi. O yüzden kendimi paralamamın manası yok. Bu iş nasıl olsa bitecek, hukuki süreç devam ediyor.

GÜÇLÜ BİR İNSANIM
* Bu durum özel hayatanıza da engel oluyor mu?
Hiçbir şekilde özel hayatımı yaşayamıyorum. Zaten o yükü sırtınızda hissettiğiniz için böyle oluyor. Bir dimdik yürümek var, bir de sırtınızda yükle dimdik yürümeye çalışmak var. Güçlü olmayı seven bir insanım. Hiçbir zaman "Ah ah, vah vah" diye kendimi bitirmedim. "Böyle olacakmış" dedim.
Haberin fotoğrafları