kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Caner Cindoruk Sevil Uyar Baran Ayhan Neriman Uğur

'Geç Gelen Bahar'da mahalle sıcaklığı var

MUSTAFA KIZIL - GÜNAYDIN
İddialı projelerin kanalı atv, çok yakında 'sıcacık bir mahalle dizisi'ni izleyiciyle buluşturacak. 'Geç Gelen Bahar'da umudun peşinde koşanlar konu edilecek..
İzlenme rekorları kıran dizilerin kanalı atv, umut peşinde koşan insanların dramını anlatan 'Geç Gelen Bahar'ı 30 Ocak Çarşamba akşamı ekrana getirecek. Sıcak bir mahalle teması üzerine kurulan çarpıcı ve sürükleyici öyküsüyle bağımlılık yaratacak dizide; 'Dondurmam Kaymak' filminin ödüllü oyuncusu Turan Özdemir başrolde yer alacak.

ÜÇ SEMTTE BİRDEN ÇEKİLİYOR
Taylan Güner, Sevil Uyar, Baran Ayhan, Biğkem Karavus ve Caner Cindoruk'un önemli roller üstlendiği 'Geç Gelen Bahar'ı Adnan Güler yönetiyor. Çekimleri İstanbul'un eski semtlerinden Fener, Balat ve Beykoz'da başlayan 'Geç Gelen Bahar'ın senaryosu; Davut Kayacı ve Yılmaz Okumuş'a ait. Rüya Film yapımcılığında çekilen dizide Turan Özdemir, 'efsane bir gardiyan' karakteriyle ekrana gelecek.

BİR SÜRÜ HİKAYE İÇ İÇE
'Geç Gelen Bahar'da 'Yılmaz' karakterini canlandıran Baran Ayhan, etkileyici bir hikayeye başladıklarını belirterek, diziyle ilgili görüşlerini şöyle
Haberin fotoğrafları