kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Uma Thurman

'Ölümcül gelin' İstanbul'da

Mustafa DERYAHAN MAGAZİN
Ünlü ABD'li oyuncu Uma Thurman ile sevgilisi Andre Balazs, çıktıkları mini dünya gezisindeki duraklarından biri olarak Türkiye'yi seçti..
Ucuz Roman (Pulp Fiction) ve Kill Bill serisiyle ünlenen Uma Thurman, 50 yaşındaki otelci sevgilisi Andre Balazs'la İstanbul'a geldi. Çıktığı mini dünya turunda Türkiye'ye de uğrayan Thurman, daha önce 2004 yılında Özlem Önal'ın daveti üzerine İstanbul'a gelmiş ve 2 gün kalmıştı. Çırağan Oteli'ne yerleşen Uma Thurman ile sevgilisi Balazs, otelde dinlendikten sonra Sultanahmet'e giderek Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı'nı gezdi.

AŞKINI YAŞIYOR
Çift akşam yemeği için Ulus'taki bir restoranı seçti. Yemekte sık sık Andre Balazs ile öpüşen Uma Thurman, yemek sonrası otele dönmek için bir taksi isteyince restoranın sahibi Metin Fadıllıoğlu, otomobilini tahsis etti.

BEYRUT'A GEÇTİ
Uma Thurman, Çırağan Oteli'ne jestini kabul ettiği Metin Fadıllıoğlu'nun aracıyla döndü. ABD'li ünlü aktristin yanında hiçbir korumanın olmaması dikkatlerden kaçmadı. Sade vatandaş gibi davranan Thurman, bütün ısrarlara rağmen restoran çalışanları ve diğer müşterilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmedi. Kill Bill'in 'ölümcül gelin'i, dün sabah saatlerinde özel bir uçakla Lübnan'ın başkenti Beyrut'a geçti.