kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Katie'nin alışveriş çılgınlığı eşi Tom'u çileden çıkardı

Beyazperdenin en zengin aktörlerinden Tom Cruise'u, genç eşi Katie Holmes çileden çıkardı. Evlendiklerinden beri sürekli alışveriş yapan Holmes, son aylarda ipin ucunu kaçırdı. Gittiği her yerde birşeyler alan ünlü güzel, birkaç saatte yüz bin dolardan fazla para harcıyor..
Evlendikten sonra değişen giyim tarzıyla dikkat çeken Katie Holmes, şu sıralar Hollywood'un en şık isimleri arasında sayılıyor. Bekarken sıradan bir genç kız gibi giyinen Holmes, şimdilerde en pahalı markaların en şık tasarımlarını üzerinde taşıyor. Hal böyle olunca, Holmes hemen hemen her gün binlerce doları alışverişte harcıyor.

AİLESİNİ HEDİYELERE BOĞDU
Hangi ülkeye gitse mutlaka alışverişe çıkan güzel yıldız, son aylarda ipin ucunu kaçırınca, Tom Cruise tepki gösterdi. İki yaşındaki kızı Suri'ye bile birbirinden pahalı kıyafetler alan ünlü yıldız, son olarak Amerika'nın ünlü mağazalarından Neiman Marcus'ta sadece birkaç saatte 100 bin dolar harcadı. Her ay sonu faturaları gören Tom Cruise, sonunda çareyi eşini sert bir dille uyarmakta buldu. Holmes'e yakın kaynaklar, genç kadının yakın arkadaşı Victoria Beckham'ın etkisi altında kaldığını söylüyor. Sürekli Beckham'la alışverişe çıkan ünlü yıldız, ailesini de hediyelere boğuyor. Holmes, geçtiğimiz günlerde babasına 8 bin dolara 18 ayar Mont Blanc marka bir kalem hediye etti.
Haberin fotoğrafları