kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beni merak etmeyin hastalığım yeni değil

Bülent İPEK/MAGAZİN
Kalbinin delik olduğunu açıklayan Levent Kırca hastalığının doğuştan olduğunu ve sekiz yıldır ilaç kullandığını anlattı. Turnede olan Kırca, sevenlerine "Beni merak etmeyin" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Beni merak etmeyin hastalığım yeni değil
Oya Başar'ın kanser olduğunun ortaya çıkmasından hemen sonra eski eşi Levent Kırca da kalbinin delik olduğunu açıklamıştı. Kırca'nın bu açıklaması sevenleri arasında büyük üzüntü yaratırken, ünlü oyuncu bu hastalığının yeni değil, doğuştan olduğunu söyledi.

TURNEYE ÇIKTI

Kırca "Abartıldığı gibi dramatik bir durum yok. Bu doğuştan gelen bir rahatsızlık. Kalbimde çok küçük bir delik var. Sekiz yıldır biliyorum ve her gün bunun için bir hap kullanıyorum. Kimse endişelenmesin, taş gibiyim" derken, şu günlerde Anadolu turnesinde olduğunun altını çizdi. Korkulacak bir durum olmadığını da anlatan Kırca sözlerine şöyle devam etti: "Sevenlerimin beni hasta zannetmelerine üzülüyorum. Sağlığım kötü olsa şu anda Anadolu'yu karış karış geziyor olamazdım. Ben çalışarak enerji toplayan ve sağlığını koruyan bir adamım. Kimse beni hasta gibi göstermesin!"

TOROSLARDA
'Toros Canavarı' adlı oyunu Toros Dağları'na yakın illerde oynayan Levent Kırca bugün Gaziantep'te seyirciyle buluşuyor. Kırca Kahramanmaraş ve Kayseri'de gösterilerine devam edecek.