kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Alev Gündoğdu, mavi eteği, beyaz gömleği ve klasik topuzu ile bütünleşti.

'Ayşe Teyze' uğruna 18 yıldır aynı kiloda!

AA
'Ayşe Teyze' olarak ünlenen Alev Gündoğdu, 27 yaşında çekmeye başladığı çamaşır suyu reklamına 18 yıldır ara vermedi: Yaratılan imajı korumak için fiziğime çok dikkat ediyorum..
Çamaşır suyu reklamlarının 'Ayşe Teyze'si Alev Gündoğdu, Türk halkı tarafından 'tanındığı gibi hatırlanmak' istediği için 18 yıldır aynı görüntüde kaldığını söyledi. 27 yaşında başladığı reklam kariyerinde 'temizlik ve beyazlığın simgesi' olduğuna dikkat çeken Gündoğdu, "Yıllardır kilomdan saç rengime, kıyafetimden makyajıma kadar aynıyım. Mavi eteğim, beyaz gömleğim ve klasik topuzum ile mesleğimi sürdürüyorum" dedi.

BENİMLE BÜTÜNLEŞTİ

Biri 27, diğeri 24 yaşında iki kızı olduğunu ve onların da çeşitli reklam filmlerinde rol aldığını anlatan Alev Gündoğdu, "Ailece bu mesleği sevdik. Benimle bütünleşen ve halkın sevdiği 'Ayşe Teyze' rolüne devam edeceğim" şeklinde konuştu. 18 yıldır aralıksız rol aldığı deterjan markasının, yurtdışı reklamlarında da birer 'Ayşe Teyze' olduğunu belirten Gündoğdu, "İtalya'daki hanım bu mesleği tam 47 yıl sürdürmüş ve 83 yaşında reklam çekiminde sette vefat etmişi" dedi.
Haberin fotoğrafları