kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Astoria Alışveriş Merkezi açıldı

Astaş Gayrimenkul'ün Astoria Alışveriş Merkezi dün açıldı. 35 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren Astoria'da 160 rezidans ve 6 ofis katı bulunuyor..
Astaş Gayrimenkul tarafından Esentepe'de inşa edilen Astoria Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dün kapılarını açtı. 35 bin metrekarelik alanda faaliyet gösterecek olan Astoria'da açılış için hazırlanan program, bir hafta boyunca devam edecek. Astaş Gayrimenkul'ün Kempinski Residences'da eylül ayında yaşamın başlamasının ardından Astoria Alışveriş ve Yaşam Merkezi de, Kempinski Residences Astoria'nın 5 katında yerli ve yabancı markaları, restoranları, sinema salonları, spa ve spor merkeziyle ziyaretçilerine hizmet vermeye başladı. Astaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, projenin 110 bin metrekare toplam alana sahip olduğunu belirterek, "Satılmış ve kiralanabilir otel hizmetli suitlerin de yer aldığı 160 rezidans ve ofis katları, 35 bin metrekarede 250'den fazla markanın yer aldığı 110 mağazasıyla Astoria'nın bugünkü piyasa değeri 600 milyon dolar civarında bulunuyor. Yıllık ciro hedefimiz ise 1.5 milyar dolar" dedi.

160 rezidans bulunuyor
Nisan 2005'te inşaatına başlanan ve 11 bin metrekarelik arsa alanı bulunan Astoria'da 27 katlı ikiz kulelerde 40'ı otel fonksiyonlu kısa, orta ve uzun kiralamalar için olan toplam 160 rezidans bulunuyor. 8 ofis katıyla şirketlere de hizmet veren Astoria'da 3 bin 500 metrekarelik SPA, spor ve sağlık merkezi, bin kişilik 10 sinema salonu ve bin 200 araçlık otopark da yer alıyor.
Haberin fotoğrafları