kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beylikdüzü'ndeki Beyaz City'de ön satışlar için % 20 indirim yapılıyor

Eylül 2009'da sahipleriyle buluşacak alışveriş merkezi ve rezidanslardan oluşan Beyaz City'de indirim başladı. Kampanya şubat sonunda sona erecek..
Bakırköy'deki Capacity'nin de sahibi olan Beyaz İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen, alışveriş merkezi ve rezidanslardan oluşan Beyaz City'de yüzde 20 indirimli ön satış fırsatı başladı. 120 bin YTL'den başlayan daireler ve 140 bin dolardan başlayan mağaza fiyatlarıyla Beyaz City'de indirim, şubat ayının sonunda sona erecek. Üç kat alışveriş merkezi ve üzerinde 5 bloklu 320 dairelik rezidanslardan oluşacak Beyaz City, 2009'un eylül ayında teslim edilecek. Kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness center, masaj salonu, otopark, sauna ve hamamın bulunacağı rezidanslarda fiyatlar 120 bin YTL ile 320 bin YTL arasında değişiyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı tipte daire seçeneğinin yer aldığı Beyaz City'de konutların büyüklüğü ise 65 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.

Mağazalar da satılacak
Alışveriş merkezlerinde genellikle alışık olduğumuz kiralanabilir mağazalar, Beyaz City'de olmayacak. Projede tüm mağazaların satılması amaçlanıyor. Toplam 80 bin metrekarelik alanın 18 bin metrekaresinin alışveriş merkezi olarak ayrıldığı Beyaz City'de, 19 metrekare ile bin metrekare arasında değişen birbirinden farklı büyüklüklerdeki 121 mağaza bulunuyor. Mağazaların metrekare fiyatları ise 4 bin dolarla 10 bin dolar arasında değişiyor. Bir süpermarket, çocuk yuvası, restoranlar, 3 sinema salonu, çocuk oyun alanları, kuru temizleme servisi ile bir de eğlence merkezinin bulunduğu alışveriş merkezinin yönetimi, 5 yıl boyunca Beyaz İnşaat tarafından gerçekleştirilecek. Daha sonra ise konusunda uzman başka bir firmaya devredilecek.

36 ay sıfır faiz imkânı
Alışveriş merkezindeki mağaza satışlarında firmalara, 36 aya kadar sıfır faizli taksit imkanı sunulacak. Kameralı güvenlik sistemleri, yangın söndürme sprinter bağlantıları, ortak alanlardaki aydınlatma sistemleri gibi alışveriş merkezinin gereksinim duyduğu tüm bağlantılar ve dekorasyonlar Beyaz İnşaat tarafından gerçekleştirilirken, mağaza dekorasyonları ise müşteriler tarafından gerçekleştirilecek.
Haberin fotoğrafları