kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Konutun iyisini bulmak için internet sitelerinde dolaşın!

TİMUR SIRT
İnternette ev veya ofis bulmak emlak sahibine, arayan kişiye ve aracıya büyük fırsat sunuyor. Günün her saatinde ev veya ofis bakmak, kiralamak, satmak kolay hale geliyor..
Fotoğraf stüdyolarından sonra emlakçılar da değişmeye başladı. Evi gezmek görmek, koşullarını öğrenmek için dijital teknolojilerin nimetlerinden faydalanmayan yok. Artık herkesin zamanı çok değerli. Kiralık veya satılık ev için iyi bir aday olmadan kimse zaman harcamak istemiyor. Kiralık veya satılık ev ararken ön bilgi almak için internet sitesinden daha faydalı bir ortam yok. İnternet siteleri arasında rekabet de giderek artıyor. İnternet sitelerinde emlak arayanlar istediği kriterlere uygun ev veya ofisi bulmak hiç zor olmuyor. Yaz veya kış saatlerce sokaklarda dolaşmaktan kurtuluyorsunuz. Yağmurlu soğuk bir günde veya yaz aylarında sıcaklığın 40 dereceyi aştığı anda evinizden veya ofisinizden ev aramak zor değil.

7/24 müşteri geliyor
Emlakçıların en büyük sorunlarından biri de çalışanlar için fazla yatırım yapmak istememeleri. Ev göstermek için dışarı çıktığınız anda müşterilere elinizdeki emlak seçeneklerini göstermek için iki seçeneğiniz var. Ya eleman sayınızı artıracaksınız ya da internet üzerinden tanıtım olanaklarını kullanacaksınız. İşte emlakçılara dijital dönüşümün kazandıracağı avantajlar sadece bunlarla sınırlı değil.
Haberin fotoğrafları