kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Konserde soyundu ülke ayağa kalktı

Yeni Haber
Malezya'da devlet televizyonundan canlı yayınlanan konseri sırasında belden yukarısını soyan erkek rock şarkıcısı Faysal Tahir, ülke gündemine oturdu.

8TV kanalında, Kuala Lumpur'daki konseri canlı yayınlanan Tahir, şarkıları sırasında kendisini heyecana iyice kaptırarak ceketini, atletini ve kemerini çıkardı.

İki yıl önce düzenlenen bir şarkı yarışması sonrasında şöhreti yakalayan Tahir, çıkardığı elbiselerini izleyicilere attı. Belden yukarısı çıplak kalan Faysal Tahir'in göğsünde parlak kırmızı bir Süpermen dövmesi dikkat çekti. Tahir, konser sonrası yaptığı açıklamada, yaptığı hareket nedeniyle özür diledi.

8TV kanalı da, Tahir'in hareketinin kendilerini "hazırlıksız yakaladığını" belirterek "tamamen şok olduklarını" bildirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan 29 yaşındaki Faysal, önümüzdeki 6 ay televizyona çıkamayak. Bunun yanı sıra televizyon kanalının yürüttüğü sosyal yardım projelerinde çalışmak zorunda kalacak.

Kuala Lumpur hükümeti, Malezya'daki eğlence dünyasına sıkı kurallar getiriyor. Bazı yasaklara göre, şarkıcılar sahneye çıktıklarında dizlerinden göğüslerine kadar kapalı olmak zorundalar. Ayrıca zıplamak, kucaklaşmak, öpüşmek ve seyircilere bir şey atmak da yasak.

2006 yılındaki Pussycat Dolls grubunun konserinde de, benzer yasaklar çiğnendiği için organizatörler ceza almıştı.

(CHA)