kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sağlık turu

Asansörde iki gün aspirinle yaşadılar
ABD'de yaşayan temizlikçi anne-kız, çalıştıkları otelin asansöründe 2 gün boyunca ölüm kalım savaşı verdi. Roma Borowski ve kızı Beata Bartoszewicz 22 Aralık günü halatı kopan asansör ara katlarda takılınca bomboş otelde mahsur kaldı. 2 gün boyunca çantalarında bulunan 6 aspirin ve öksürük şurubunu içen anne kız, bir çalışanın tesadüfen otele gelmesi sonucu kurtarıldı.

Keçinin rahminden ölü bebek çıktı!..
Akıllara durgunluk veren bu iddia, Nepal'de ortaya atıldı. The Rising Nepal gazetesinin haberine göre, Ganesh Bahadur adlı çiftçi, keçisini kestiğinde rahminde yavru bir keçi ile birlikte 6 kilo ağırlığında ölü bir bebekle karşılaştı. Veteriner ve doktorların olayı araştırdığını belirten gazete, önceki gün meydana gelen gelişmeyle ilgili daha fazla ayrıntı vermedi.

'Aldatıldım' diyen eşler için gizli GPS
Kıskançlara ve aldatıldığını düşünenlere güzel haber!.. CampbellDeane adlı Amerikan firmasının yeni geliştirdiği gizli GPS (küresel yer belirleme sistemi) cihazı, arabanın içine gizlenebiliyor. Böylece eşinin veya sevgilisinin nerede olduğunu merak edenler, cep telefonlarına gönderilen sinyallerle izleyebiliyor.

Japonlar çikolata tadında çilek yaptı
Çok yakın bir zamanda çikolata tadında çilekler raflardaki yerini alacak. Japon çikolata üreticileri yeni bir tat üretmek isteyince, çileklerin içine çikolata karıştırmaya karar verdi. Bu yeni tadı ortaya çıkaran Norimitsu Kameshima, "Çikolataların içine kurutulmuş çilekler konup çilekli çikolata yapılıyor da, çikolata tadında neden çilek olmasın diye düşündük" dedi.