kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çift Ürdün tatilinde samimi pozlarını sürdürdü. Bruni'nin oğlu Aurelien'i omuzlarında gezdiren Sarkozy, sevgilisine katalogdan beğenip özel siparişle hazırlanan bu Dior yüzükten hediye etti.

Düğün tarihi belli oldu: 9 Şubat

Fransız lider Sarkozy ile sevgilisinin nişanlandığı, nikâh tarihini de belirlediği iddia edildi. Sarko, 'Romantik Kalp' adlı Dior marka özel sipariş yüzük hediye etti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Düğün tarihi belli oldu: 9 Şubat
Yakın arkadaşının sahibi olduğu Fransız dergisi Le Journal du Dimanche, ülkede beklenen haberi sonunda dün verdi: Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve sevgilisi Carla Bruni, evleniyor. Nikah tarihi de belli oldu... Eski top model Bruni'yle kısa sürede evlenme kararı alan Sarkozy'nin nikah için 9 Şubat'ı seçtiği iddia edildi. Dergi Sarkozy'nin 53'üncü yaş gününden bir hafta sonra yani 9 Şubat'ta 3'üncü kez dünya evine gireceğini yazdı. Mısır tatiline çıktığında Fransız liderin sevgilisine Christian Dior bir yüzük hediye ettiği de haberde yer aldı.

O DA SAAT ALDI
Dior'un baş takı tasarımcısı Victoire de Castellane imzalı "Romantik Kalp" adlı yüzük pembe elmas ve beyaz altından. Türk mücevher uzmanları "Bu büyüklükteki yüzüğün fiyatı 100 bin doların üzerindedir" dedi. Dergi, Bruni'nin bu özel hediyeye Patek Philippe marka bir saatle karşılık verdiğini de yazdı. Derginin sahibi Arnaud Lagardere'nin Sarkozy'le yakın arkadaşlığı "Onlar yazdıysa doğrudur' yorumlarına yol açıyor.