kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kuşhan'la ortak olmak için geldi, kalpten öldü

Muzaffer Kuşhan ile ortak olmak için gelen ABD'li Devries, misafir kaldığı Kuşhan Sağlık Merkezi'nde ölü bulundu. Kalpten ölen işadamı 6 ay önce bu merkezde 36 kilo vermişti..
Polonezköy'deki Kuşhan Sağlık Merkezi'nde 6 ay önce tedavisini tamamlayıp 132 kilodan 96 kiloya düşen ABD'li işadamı Christopher Devries, Op. Dr. Muzaffer Kuşhan'la ortaklık görüşmeleri yapmak için misafir olarak kaldığı merkezde kalp krizinden öldü. Fazla kilolarından şikâyetçi olan Devries yaklaşık 2 yıl önce Kuşhan'ın merkezine başvurdu. 1.5 yıl süren tedavinin ardından 6 ay önce 36 kilo vererek 96 kiloya düşen ABD'li işadamı, merkezde gördüğü tedaviden memnuniyetini sık sık Kuşhan'ı arayarak dile getirdi. Kuşhan ile yaptığı görüşmelerde bu tesisin benzerlerini Avrupa'da açmak istediğini söyleyen Devries, Fransız işadamı Jacques Mecheri ve Kuşhan ile projenin detaylarını konuşmak üzere merkezde bir araya gelmeye başladı. Bir süredir Kuşhan Sağlık Merkezi'nde misafir olarak kalan Devries dün sabah odasında ölü bulundu.

TEMİZLİKÇİ BULDU
Yapılan incelemeler sonucunda kalp krizinden öldüğü belirlenen Devries'in cenazesi kızı Vivian Devries'e teslim edildi. Merkezin kurucusu Kuşhan, olayla ilgili olarak "Yılbaşında eğlendik, olay akşamı da birlikte yemek yedik ve gece odasına çekildi. Sabah temizlikçi tarafından odasında ölü bulundu. Çok üzgünüm. Ortağımı kaybettim" dedi.
Haberin fotoğrafları