kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ARABANIN ÜSTÜNE İŞTE BÖYLE ATLADI... 27 Aralık'ta yaşanan olayda, Ayşegül Şimşek babası tarafından nüfus müdürlüğünden kaçırılınca, Muharrem Beylem de arabanın üstüne atlamış, ancak bir süre sonra yere yuvarlanmıştı. Genç çift, nikâh sonrası kayıplara karıştı...

Arabaya atlayan sevgilisine kaçtı

Erdo?an CANKUŞ FETHİYE
Evlenmesine izin vermeyen babası, kızını nikâh öncesi kaçırdı. Ancak genç kız dayanamadı, evden kaçıp aşkıyla nikâh kıydı..
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, okulunu bitirmeden evlenmesini istemediği babası tarafından 27 Aralık'taki nikâh günü nüfus müdürlüğünden kaçırılan Muğla Üniversitesi Felsefe bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ayşegül Şimşek (19), evden kaçıp kuaför sevgilisi Muharrem Beylem'le (22) evlendi. Çiftin, Seda Sayan'ın programına konuk olacağı ve düğünlerini de Sayan'ın yapacağı belirtildi. Alaçat köyündeki baba evinden kaçan ve babasının telefonlarına da cevap vermeyen genç kız ile sevgilisi Muharrem Beylem, yarım kalan nikâh işlemini yine Fethiye Nüfus Müdürlüğü'nde tamamladı. Özel bir araçla Fethiye'ye gelen çift, PTT'nin arka sokağında araçtan indi. Hükümet konağında görevli polisler de yeni bir kaçırma girişimine karşı önlem aldı.

HERKÜL GİBİ HİSSETTİM
İki şahit bulan çiftin nikâhı, Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı tarafından kıyıldı. Sargıncı genç çifte bazı öğütlerde bulundu ve evlilik cüzdanını da geline verdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen damat Muharrem Beylem, "Aşk ve sevgimiz üstün çıktı. Başka bir şey söylemek istemiyorum" dedi. Çiçeği burnunda damat, önceki nikah girişiminde babası Ayşegül Şimşek'i kaçırırken, otomobilin üzerine atladığında ne hissettiği sorusuna, "Kendimi Herkül gibi hissettim" yanıtını verdi. Ayşegül Şimşek ise, "Okuluma devam edeceğim. Mutluyum" demekle yetindi. Çift, damadın annesi ile birlikte Nüfus Müdürlüğü'nden koşarak çıktı ve geldikleri otomobille kayıplara karıştı.
Haberin fotoğrafları