kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Belediye Başkanına silahlı saldırı

Yeni Haber
Kocaeli'nin Suadiye Belde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Suadiye Belde Başkanı Ali Bostan silahlı saldırı sonucu yaralandı, saldıran öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Suadiye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Suadiye Belde Başkanı Ali Bostan, belde merkezindeki Balcılar Kahvehanesinde oturduğu sırada belirlenemeyen nedenle Halil Kardeş ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Halil Kardeş, üzerindeki tabancayı çıkartıp Karabalık ile Bostan'a ateş ederek yaraladı. Halil Kardeş ise daha sonra henüz kimliği tespit edilemeyen kişinin açmış olduğu ateş sonucu öldürüldü.

Sol bacağından yaralanan Karabalık ile uyluk bölgesinden yaralanan Bostan, Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, Halil Kardeş'i kimin öldürdüğünü tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Ertunga Öney, gazetecilere, Karabalık ve Bostan'ın hayati tehlikeleri bulunmadığını, gerekli tıbbi müdahalenin kendilerine yapıldığını ve ortopedi servisine alındıklarını kaydetti.

Öte yandan Suadiye belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın evine Temmuz 2007'de silahlı saldırı yapılmış, saldırı sonucu 2 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan biri çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

(AA)