kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
300 BİN ALBÜM BİTMEK ÜZERE... Tarkan'ın yeni albümü "Metamorfoz" müzik marketlere 300 bin adet dağıtıldı. Piyasadaki albümlerin bitmek üzere olduğu açıklandı.

Tarkan: Bu da işin nazarı

Bülent İPEK / MAGAZİN
Tarkan, yılbaşı gecesi TRT'de yaşadığı teknik sorun için "Yaptığımız işin nazarı oldu" dedi. Menajeri ise komplo iddialarını reddetti..
Yılbaşı gecesi TRT'de ekrana gelen Tarkan, yapılan işten memnun olduğunu dile getirdi. Sahnede playback yaparken teknik aksaklık yaşayan ve ilk birkaç şarkıda müzikle senkronu tutturamayan ünlü şarkıcı, bu konu hakkında şunları söyledi: "Bazı şarkılarda küçük bir teknik aksaklık yaşandı. Sonra düzeltildi zaten. Yaptığımız işin nazarı oldu bu da... Bu yayın için, ışıkçısından yönetmenine tüm TRT çalışanlarına teşekkür ediyorum." Konserdeki sorunun, TRT'nin komplosu olduğu iddialarına ise Tarkan'ın menajeri Uygar Ataş cevap verdi. İddiayı reddeden Ataş, "Bu işin prodüksiyonunu kendimiz yaptık. Kendimize mi komplo kuracağız? Kaseti biz teslim ettik. Ancak, bize ilettiklerine göre, aktarımda bir aksaklık olmuş. İlk üç şarkıdan sonra düzeltildi. Komplo suçlaması oradaki tüm çalışanlara da haksızlık" diye konuştu.