kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mehmet Güçlü

3 kişinin katili aranırken kazada öldü

Recep AKTEPE / SABAH
Emekli diş hekimi ile karısı ve çocuğunu katleden "mahallenin tüpçüsü" takibe alındı. Ancak zanlı çaldığı araçla takla atarak öldü..
Antalya Sinan mahallesinde geçen hafta evlerinde hunharca öldürülmüş halde bulunan emekli diş hekimi Mehmet Güçlü (56), eşi Sabahat Güçlü (52) ve 12 yaşındaki evlatlıkları Salih'in katilinin mahallenin tüpçüsü olduğu belirlendi. Polis evdeki parmak izlerinin, kendisini mahallede "Tolga" olarak tanıtan ve geçen hafta işten ayrılan Ramazan Bozkurt'a ait olduğunu saptadı. 23 yaşındaki zanlı, evden çaldığı kredi kartlarıyla kent merkezindeki bir petrol istasyonundan alışveriş yaparken güvenlik kamerasına yakalandı. Öldürülen çifte ait otomobilde zanlının yanında üç arkadaşının daha bulunduğu belirlendi. Polis, kredi kartlarının Mersin ve Gaziantep ile güzergâh üzerindeki tesislerde kullanıldığını belirledi. Gaziantep'te zanlıyı yakalamak için özel ekip kuruldu. Bu sırada zanlının Antalya'ya döndüğü saptandı. Polis operasyon için beklerken, zanlının içinde bulunduğu aracın kaza yaptığı haberi geldi.

'YOL BOYUNCA SAKİNDİ'
Zafer Demir'in kullandığı otomobil Antalya Aspendos Bulvarı'nda aşırı hız yüzünden takla attı. Ramazan Bozkurt öldü. Kazadan kurtulan Benan Çelik, Zafer Demir ve Burak Seçal sevkedildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı. Zanlıyı "Tolga" olarak tanıdıklarını, cinayeti bilmediklerini anlatan üç genç, Bozkurt'un kendilerini Gaziantep'e gezmeye davet ettiğini belirterek, "Arabanın hasta halasına ait olduğunu söyledi. Çok para harcıyor, sürekli alkol alıyordu. Yol boyunca sakindi" dediler.
Haberin fotoğrafları