kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Milyonerlerin ilk gün kaybı 2400 YTL

Mehmet BONCUK / SABAH
Büyük ikramiyeyi almak için henüz kimse başvuruda bulunmadı. Talihliler bu gecikme nedeniyle 2400 YTL faiz gelirinden oldu..
Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 25 milyon YTL'lik büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletleri alanlardan henüz başvuruda bulunan yok. Eğer talihliler ikramiyeyi almak için başvurmuş olsalardı, toplam günlük 2400 YTL faiz elde edeceklerdi. Çeyrek biletlerden birisinin Gaziantep'ten seyyar bayiye satıldığı, ancak bayinin bu şanslı bileti Sakarya'da sattığı ortaya çıktı. Adıyamanlı seyyar bayi İmam Avcı, "Biletlerin büyük bölümünü Sakarya'nın ilçeleri Hendek, Kaynaşlı, Karasu, Kocaali ve Taraklı'da sattım" dedi. Büyük ikramiye isabet eden bileti satmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen İmam Avcı, "İkramiyenin sahibi parasını iyi günlerde harcasın. Ancak benim durumum ortada, bana da yardımcı olmasını isterim" diye konuştu.

9 KİŞİ TESELLİ İÇİN BAŞVURDU
Büyük ikramiyenin Sakarya'da satıldığı haberi, piyango satışlarını patlattı. 9 Ocak çekilişi için kentte dün 400 bin YTL'lik bilet satıldı. Bu arada kentte herkes birbirine "Benimle iyi geçin" şakası yaptı. Taraklı'da berberlik yapan Sadullah Bozkurt ise büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçırdı. Bozkurt 6 bin 250 YTL teselli ikramiyesi aldı. Büyük ikramiyeyi kaçıranlardan 9 kişi teselli ikramiyesi için başvurdu. Çeyrek biletlerin diğer ikisinin İstanbul'da, birinin Mersin'de satıldığı ve henüz idareye başvuru olmadığı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları