kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı

Yeni Haber
Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde konser verdiği sırada, elbisesindeki broşun kasığına saplanması sonucu hafif şekilde yaralanan Bülent Ersoy, kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Kemer'deki bir otelde eşi Armağan Uzun'un ardından sahneye çıkan Bülent Ersoy, omuzları açık, beyaz renkli abiyesi ve takılardan oluşan kostümüyle yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Ersoy, konseri sırasında, eşi Armağan Uzun ile de sahnede dans etti.

Konserin bir bölümünde görüntü alınmasına izin verilen basın mensuplarının salondan çıkarılmasının ardından Bülent Ersoy'un kostümünde bulunan broş, oturarak şarkı söylediği sırada kasığına saplandı. Şarkı söylemeye devam eden Bülent Ersoy, kostümündeki kan lekesinin büyümesi üzerine konserini keserek, kulise geçti. Konseri izleyenler arasında bulunan doktor Aykut Ensari tarafından müdahale edilen Bülent Ersoy, otele çağrılan bir ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanenin nöbetçi müdürü Doktor Can Akman, Bülent Ersoy'un durumunun ciddi olmadığını söyledi. Ersoy'un kasığında üçgen şeklinde bir kesik bulunduğunu kaydeden Dr. Akman, Ersoy'a iki gün süreyle dinlenmesinin önerildiğini anlattı.Tedavisi tamamlanan Bülent Ersoy taburcu edildikten sonra konser verdiği otelde istirahate çekildi.

Otel Genel Müdürü İzzettin Yurtsever, yaşanan olayın kendilerini üzdüğünü söyledi.

Bu arada, Bülent Ersoy'a kuliste yapılan müdahale sırasında, ne olduğunu fark edemeyen dinleyiciler, konser şartlarının yerine getirilmediğini öne sürerek, Ersoy ve otel yöneticilerini protesto ettiler ve konser ücretinin iadesini talep ettiler. İzleyiciler, otel yetkililerinin durumu izah etmesi üzerine konser verilen salonu terk ettiler.

AA