kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yardımcı dekan ve kızı trafik kurbanı

Hanefi CEYHAN / SABAH
Ordu Ünivesitesi dekan yardımcılarından Necati Samsun ve 6 yaşındaki kızı okul dönüşü otomobilin altında kalarak can verdi..
Ordu'nun Fatsa ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Necati Samsun ile 6 yaşındaki kızı Şevval Samsun'a önce bir kamyonet, sonra da ardından gelen bir otomobil çarptı. Dekan yardımcısı olay yerinde hayatını kaybetti. Hasteneye kaldırılan küçük kızı da kurtarılamadı. Olay Ordu'nun Fatsa ilçesi Doğanay mahallesinde dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Necati Samsun ve eşi Serap Samsun, kızları Şevval'i (6) okuldan almak için otomobillerini sahil yolu kenarına park ettiler. Eşini araçta bırakarak okula giden ve kızını alan Samsun yolun karşı kenarında park halindeki otomobiline binmek için sahil yolundan geçmeye çalıştı. Ancak bu sırada küçük Şevval, babasının elini bırakarak yola fırladı. Samsun da kızını yakalamak için arkasından koştu.

ANNE ÇARESİZCE İZLEDİ
Necati Samsun ve kızı Şevval'e, Gazi Zorlu (38) yönetimindeki 19 DE 019 plakalı otomobil çarptı. Kazada Samsun olay yerinde yaşamını yitirirken, kızı Şevval ise ağır yaralandı. Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şevval yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı çaresizce izleyen Serap Samsun sinir krizi geçirdi. Eşini ve çocuğunu gözleri önünde kaybeden anne Samsun ise hastaneye kaldırılırken, otomobilin sürücüsü Gazi Zorlu da gözaltına alındı.
Haberin fotoğrafları