kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kaptan pilot Serhat Özdemir'in eşi Esra Özdemir, böyle gözyaşı döktü.

Ortak acılarını paylaştılar

Uçak kazasında can veren Prof. Fatma Şenel Boydağ 'ın cenazesinde, bugün toprağa verilecek Prof. Engin Arık'ın ailesi de hazır bulundu ve acıyı paylaştı. Kaptan pilotun oğlu Kağan Özdemir ise pilot hatası iddiaları için "Babam bunları hak etmedi" diye konuştu..
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne giderken, düşen uçakta hayatını kaybeden Doğuş Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fatma Şenel Boydağ dün gözyaşları arasında İstanbul'da toprağa verildi. Boydağ'ın Türk bayrağını sarılı tabutu sabah saatlerinde Kadıköy Söğütlüçeşme Camisi'ne getirildi. Boydağ'ın cenazesine eşi Hayrettin Boydağ, ABD'de yaşayan oğlu Emir Boydağ ile aynı uçak kazasında hayatını kaybeden Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Engin Arık'ın eşi Prof. Dr. Metin Arık ile kızı Yasemin Arık da katıldı ve acılı aileyi teselli etti. Bozdağ'ın cenazesi cenaze namazından sonra Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'BABAM ONURUYLA ÖLDÜ'
Düşen Atlasjet uçağının kaptan pilotu emekli yüzbaşı Serhat Özdemir'in cenazesi de, dün düzenlenen askeri törenle memleketi İzmir'de toprağa verildi. Oğlu Kağan Özdemir, babasının zaman kazanmak uğruna güzergâh değiştirdiği için uçağın düştüğü yönündeki yorumlarla ilgili olarak, "O onuruyla öldü. Bu söylenenleri hak etmedi" şeklinde konuştu. Yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabilen acılı eş Esra Özdemir ise sık sık kocasının Türk bayrağıyla örtülen tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Askerin elinde bulunan eşinin fotoğrafını öpen Esra Özdemir, "Seninle son kez aynı yere baş koyuyoruz. Sen bensiz yapamazsın. Her uçuştan sonra gelip bana sarılırdın" diye feryat etti. Cenaze Karabağlar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Haberin fotoğrafları