kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

THY'nin İstanbul-Hatay seferleri başlıyor

Yeni Haber
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul-Hatay hattını 10 Aralık tarihinde hizmete açacak.

Haftada üç sefer planlanan hatta, İstanbul'dan Hatay'a seyahat edecek yolcular, vergiler hariç 39 YTL'den başlayan fiyatlarla uçulabilecek. Hatay hattının açılmasıyla birlikte THY'nin iç hat sayısı 33'e çıkacak. Türk Hava Yolları 107'si dış hat olmak üzere toplam 140 noktaya uçuş gerçekleştirecek.

SABİHA GÖKÇEN'DEN EK SEFERLER

THY'nın Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan icra edilen sefer tarifesinde de azami ölçüde yolcu tercihleri dikkate alınarak yeni düzenleme yapıldı. Buna göre Sabiha Gökçen'den Sivas'a haftada 3 yeni sefer, Adana ve Trabzon'a haftada 2, Antalya'ya 4 ek sefer planlandı. Bakım ve onarım çalışması nedeniyle kapalı olan Kars havaalanına seferler ise normal tarife düzeninde tekrar başladı.

TAHRAN VE DUBAİ'YE BELİRLİ GÜNLER İKİ SEFER

Artan yolcu talebi nedeniyle Tahran ve Dubai'ye yeni yıldan itibaren haftanın belirli günleri 2 frekans sefer icra edilecek.
İstanbul- Hatay hattı ve Sabiha Gökçen Havalanı'ndan planlanan yeni seferlere ilişkin ayrıntılı bilgiler Türk Hava Yolları'nın satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı telefondan ve www.thy.com adresinden alınabilecek.

(ANKA)