kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ALİNUR VELİDEDEOĞLU YAŞ: 54 SERVET: 300 milyon $ Türkiye’nin en başarılı reklam şirketlerinden birinin sahibi. Animatörün asistanı olarak başladığı iş hayatında yeteneği fark edildi ve kısa sürede ünlendi. 1977’de 24 yaşındayken ilk reklam ajansını kurdu ve bir daha dur durak bilmedi. Ayrıca yapımcılık yaptı ve kablolu televizyon kanalı kurdu.

Discovery, 'en zenginler' belgeselinde 3 Türk'ün hayat hikayesini anlattı

Perihan KORKMAZ LONDRA
Discovery'nin 8 bölümlük yeni dizisi 'Dünyanın En Zenginleri', aralarında 3 Türk'ün de bullunduğu 32 multimilyoner ve milyarderin yaşamına ışık tutuyor..
Dıscovery'nin 8 bölümlük yeni dizisi 'World's Richest People/Dünyanın En Zenginleri'ndeki 32 multimilyoner ve milyarderin arasında 3 Türk de bulunuyor: Londra'da yaşayan ve restoranlarıyla ünlü Hüseyin Özer, reklamcı Alinur Velidedeoğlu ve Avustralya'da en büyük cep telefonu bayilerinden birinin sahibi olan John İlhan. 26 farklı ülkede 6 ayı aşkın bir süre boyunca çekimleri devam eden programın katılımcılarının servetinin 14 milyon Euro (20 milyon dolar) ila 5 milyar Euro (7 milyar dolar) arasında olduğu ve toplamda 17 milyar Euro'yu (25 milyar dolar) bulduğu belirtildi. Programın ilki 2 Aralık'ta saat 16.00'da Türkiye'de izlenebilecek.

RUHU DA ZENGİN OLAN
Programda zenginler listesinin en üst sırasındaki isimler seçilmemiş. Burada 'zengin' kelimesi sadece bankada en çok parası olanları kastetmiyor. Kişiliği, hayat felsefesi, karakteri, ruhu, hayat biçimiyle farklı, etkileyici ve ilginç hikayesi olan, sıfırdan başlayıp, tutku ve azimle zengin olan, kazandığını kendisini mutlu eden bir yaşam için harcayanlar programa dahil edilmiş. Sadece para kazanmaya endeksli yaşayan zenginler değil ruhu ile de zengin olanlar seçilmiş.
Haberin fotoğrafları