kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

Yeşil kartlı, indirimli ekmek satın alacak
ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, halkın temel gıdası olan ekmek üzerinden spekülasyonlar yapıldığını belirterek, kuraklığın etkisi ve maliyet artışlarının, ekmek fiyatlarını tehdit ettiğini, 24 aydır yapılmayan ekmek zammını da mecbur ettiğini kaydetti. Ekmek üreticilerinin, özellikle dar gelirli vatandaşların ekmek ağırlıklı beslendiklerinin bilincinde olduğunu da kaydeden Aygün, fırıncıların aldıkları ortak kararla, yeşil kart sahiplerine fırınlardan ekmeğin ucuza satılacağını söyledi. Aygün, yeşil kartlıların kartlarını göstererek 150 gram ekmeği 25 YKR, 300 gram ekmeği 50 YKr'tan alabileceklerini bildirdi.

Reklamcılara ders zili çalıyor

HEM sektör çalışanlarının hem de üniversite öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği "Reklamcılar Tahtaya" eğitim semineri, 17 Kasım 2007 Cumartesi günü "Pazarlama" konulu gündemiyle İstanbul Maçka'daki İTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu'nda yapılacak. Yıllardır ünlü reklamcılar, sektör takipçileri, çalışanlar ve öğrenciler için bir buluşma noktası haline gelen etkinlikte, ilk zil Acıbadem Sağlık Grubu Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Neslihan Aksu'nun "Sağlıklı İletişim" başlıklı dersi için çalacak.

Vakıfbank da World çatısına girdi
VAKIFBANK kredi kartı uygulamasında Yapı Kredi ile işbirliği yapma kararı aldı. İki banka arasında varılan ön mutabakata göre Vakıfbank müşterilerine ait kredi kartları World'ün özel imkânlarından yararlanabilecek. Bu doğrultuda, Vakıfbank Yapı Kredi'nin World platformuna program ortağı olarak katılıyor. Kart sayısı ve ciro bakımından bu alanda bankacılık sektöründeki en büyük işbirliği konumunda bulunan anlaşma 2008'in ilk yarısında hayata geçecek.

TEB'in net kârı 114 milyon YTL
TÜRK Ekonomi Bankası (TEB), konsolide bilanço toplamını 12.8 milyar YTL'ye çıkararak, yılın başından bu yana yüzde 25 oranında bir büyümeyi sağladı. Türkiye genelinde açılan 83 yeni şube ile TEB şubelerinin sayısı 253'e çıktı. Bu hızlı büyümeyle paralel TEB'in konsolide kı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 36 oranında artarak 114.1 milyon YTL olarak gerçekleşti Kredileri yüzde 26 artışla 8 milyar YTL'ye ulaştı.