kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Teröre gökyüzünden lanet

Yeni Haber
Nevşehir'de faaliyet gösteren bir balon firması, aralarında dünyanın en büyük sıcak hava balonunun da bulunduğu filosu ile gökyüzünde terörü lanetledi.

Hakkari'de 12 erimizin şehit edilmesiyle başlayan teröre tepki, Kapadokya'da gökyüzüne yansıdı. Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde faaliyet gösteren Anatolian Balloons, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü PKK militanları tarafından 12 erin şehit edilmesiyle, ülke genelinde başlatılan "Teröre Lanet, Şehitlere Saygı" gösterilerine gökyüzünden katıldı.

Son terör olaylarını Kapadokya'nın semalarında sıralanan balonlarına Türk Bayrağı açarak kınayan Anatolian Balloons firması sahibi Halil Uluer, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik terör olaylarını kınıyoruz. Ülke genelinde yapılan 'Teröre Lanet, Şehitlere Saygı' yürüyüşlerine biz de gökyüzünden destek vermek istedik. Şanlı bayrağımızın gölgesinde, misafirlerimizi Kapadokya'nın eşsiz manzarasını havadan izlettirmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Anatolian Balloons'a ait diğer sıcak hava balonlarının da Türk bayrakları ile donatıldığı 'Teröre Lanet Mehmetçiklerimize Saygı' gösterisinde, çoğunluğunu Japonların oluşturduğu 160 turist hazır bulundu.

(CHA)