kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kayseri'de oy kullanan Gül'e bir çocuk gül verdi.

Gül: Muhatabım Barzani değil

Şenol ATEŞ - Ergun AKSOY / ANKARA
Meclis'teki siyasi partilerin liderlerini Köşk'e davet eden Cumhurbaşkanı Gül, Barzani'nin muhatabı olmadığını söyledi..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkâri'de yaşanan terör olaylarının ardından, Meclis'te temsil edilen siyasi partilerin liderlerini Köşk'e davet etti. "Terörle mücadelenin topyekûn bir mücadele olduğunu" belirten Gül, Meclis'te grubu bulunan CHP, MHP ve DTP'nin yanı sıra DSP, BBP ve ÖDP liderleriyle bugün yarımşar saat görüşecek. CHP lideri Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Gül'den gelen terör davetine olumlu yanıt verdi. Baykal, böylece Gül'e yönelik tutumunu ilk kez terör için değiştirdi.

'ACIMIZ DERİN'
Parti Genel Merkezi'nde, partili milletvekilleri ile bir araya gelen DTP Grup Başkanı Ahmet Türk'ün de, Gül'ün davetine olumlu baktığı bildirildi. Gül, Kayseri'de gazetecilere yaptığı açıklamada ise, "Bugün maalesef yine şehitlerimiz var. Acımız tabii ki çok derindir. Bu acı sadece şehit ailelerimizin değil, tüm Türkiye'nin acısıdır" dedi. Gül, Barzani'nin "Türkiye operasyon yaparsa kendimizi savunma hakkımızı kullanırız'' sözlerinin hatırlatılması üzerine ise, "Bana bu tür kişilerle ilgili sorular asla sormayın. Benim muhataplarım bellidir'' dedi.