kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
AİLESİ PERİŞAN... Marmaris'te toprağa verilen Sarp Erem'in cenazesinde anne ve babasının yanı sıra arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

Sarp'a 'bekle beni' diyerek veda etti...

Kaan KAYA / MARMARİS
İstanbul Beşiktaş'ta motosikletiyle Ulus'taki evine giderken Balmumcu'da bir taksinin çarparak yaraladığı, arkasından gelen ikinci taksinin de üzerinden geçerek ezdiği İstanbul İçecek A.Ş. yöneticisi Sarp Erem'in (34) cenazesi dün Marmaris'in Turunç beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Önceki gün İstanbul'da yapılan törenin ardından gece geç saatlerde Marmaris'e getirilen Erem'in cenazesi dün babası Mehmet Turgay Erem, sevgilisi Özlem Özsaruhan ve arkadaşları tarafından morgdan alındı. Ardından ailenin yazlığının bulunduğu Turunç Beldesi'ne getirilen Erem için burada düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

SEVGİLİYE ACI VEDA
Tabutu okşayan mimar anne Ünaç Erem, genç oğlunu kaybetmenin verdiği acıyı gelin adayı Özlem Özsaruhan'la paylaştı. Omuzlar üzerinde taşınan Sarp Erem'in cenazesi hazırlanan mezarının başına getirildi. Burada bir süre imamın gelmesi beklenirken arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına hâkim olamadılar. Gözyaşlarına boğulan Özlem Özsaruhan sürekli gökyüzüne bakarak "Seni seviyorum. Bekle beni" diye sayıkladı. Acılı genç kız, daha sonra elindeki karanfilleri öperek mezara attı. Cenaze defnedilirken, acılı anne, baba ve gencin arkadaşları da Erem'in mezarına beyaz güller ve karanfiller attılar. Özlem Özsaruhan, definden sonra bir süre arkadaşlarıyla birlikte mezarın başında bekleyerek dua etti. Anne Ünaç ve baba Mehmet Turgay Erem mezarlık çıkışında taziyeleri kabul ettiler.
Haberin fotoğrafları