kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kurtaran, daha önce bir iki kez esrar içtiğini ancak bağımlı olmadığını anlattı.

Gerçek Yaprak Dökümü

Orhan YURTSEVER / SABAH
Yaprak Dökümü dizisindeki 'Şevket' rolü ile üne kavuşan Caner Kurtaran'ın temmuz ayında kokainden fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu hakkında, bir yıldan iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı..
Yaprak Dökümü dizisinde 'Şevket' rolüyle tanınan Caner Kurtaran'ın, uyuşturucu yüzünden ölümden döndüğü ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 29 Temmuz 2007'de Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayan Alman Hastanesi yetkililerinin, uyuşturucu neticesi fenalaşan Caner Kurtaran'ın acil serviste tedaviye alındığını söyledikleri belirtildi. Kullanılan maddenin kokain olduğu ifade edilen iddianamede, Kurtaran'ın 1 yıldan 2 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi. Kurtaran'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanılacak. Olay günü Beyoğlu'nda gittiği bir bardan çıktığında kendisini diziden tanıyan bir grup çocuğun çevresini sardığını belirten Kurtaran şunları anlattı:

'YAKARAK İMHA ETMEK İSTEDİM'
"18-20 yaşlarında bir şahıs 'Abi taş vereyim mi?' dedi. 50 YTL verip aldım. Evde kâğıdı açtığımda 3-4 tane kesme şeker kadar uyuşturucu madde çıktı. Bunları kül tablasında yakmak istedim. Bu sırada çıkan dumandan önce keyif aldım. Ancak sonra nefes almakta zorlanmaya başladım. Kollarım karıncalandı. Hemen hastaneye gittim. Alkol dahi içmem. Sürekli uyuşturucu kullansam hastanelik olmazdım. Pişmanım."