kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kızı Melis Akoğlu Eşi Sıdıka Akoğlu

Haber Turu

Kazada can veren albaya hazin tören
AFYONKARAHİSAR'DA
önceki gün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Memduh Akoğlu için dün Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törende Kd. Albay Akoğlu'nun eşi Sıdıka Akoğlu'nun, "Görevimiz nedeniyle pek çok acı paylaştım. Şehit ailelerine acı haberi defalarca ben vermiştim, o acıları yaşamıştım. Şimdi benim eşimin ölüm haberini alıyorum" dediği öğrenildi.

Kanadalı öğretmen aranan sapık çıktı

İNTERNETTE 12 erkek çocukla çektirdiği 200 civarında fotoğrafı bulunan sapığın 32 yaşındaki Kanadalı öğretmen Christopher Paul Neil olduğu açıklandı. Güney Kore'deki bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışan Neil'in 11 Ekim'de Tayland'ın başkenti Bangkok'a uçtuğu, havalimanı kameralarından ve gümrük kayıtlarından anlaşıldı. Interpol, kaçağın yakalanmasının an meselesi olduğunu kaydetti. Neil'i gören veya yaşadığı yeri bilenlerin en yakın polis merkezine müracaat etmesini isteyen Interpol yetkilileri, Neil'e de "teslim ol" çağrısında bulundu.

Ölü doğdu, kalbi 8 dakika sonra çalıştı
İNGİLTERE'DE
ölü doğan bir bebek, 8 dakika boyunca sürdürülen çabalar sonunda yeniden yaşama döndürüldü. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, "Oscar" adı verilen mucize bebek, 5 hafta önce York kentindeki bir hastanede sezaryenle dünyaya geldi. Ancak doğduğunda kalbi atmıyordu. Kalbi durmuş halde dünyaya gelen Oscar, 8 dakikalık yoğun müdahaleler sonucunda yaşama geri dönebildi. Doktorlar tarafından hemen yoğun bakım ünitesine alınan minik Oscar 5 hafta verdiği hayat mücadelesini kazanarak geçtiğimiz günlerde evine gönderildi. Doktorlardan Jo Mannion, Oscar için "Bu bir mucize. Bir bebeğin hiçbir kalp atışı olmaksızın doğması ve hayatta kalabilmesi çok zordur. Beyinde de bir hasar oluşmadı" diye konuştu. Anne Lucy ise, "Adını hak ediyor. Çünkü hayatta kalabilmek için Oscar'lık performans gösterdi" dedi.
Haberin fotoğrafları