kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yavuz Bingöl ve Yetkin Dikinciler dizide iki rakip külhanbeyini canlandırıyor. Ahmet Uğurlu ise onların arasını bulmaya çalışıyor.

Ekranın külhanbeyleri Reina'da görücüye çıktı

ÖNER ÖNGÜN
İki külhanbeyinin öyküsünü anlatan 'Eşref Saati' adlı dizinin ilk bölümü için Reina'da özel gösterim yapıldı. 'Kurtlar Vadisi Terör' ve 'Fesupanallah' dizilerinin ekipleri de geceye katıldı..
Yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan 'Eşref Saati' adlı dizinin tanıtımı; Reina'da düzenlenen özel bir geceyle yapıldı. Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği diziye emeği geçenler, geceye tam kadro olarak katıldı. Pana Film tarafından çekilen 'Kurtlar Vadisi Terör' ve 'Fesupanallah' dizilerinin oyuncuları da; 'Eşref Saati' ekibini bu özel etkinlikte yalnız bırakmadı.

Alkışlar 'Kurtlar'a
Gece; başrollerini Yavuz Bingöl, Yetkin Dikinciler, Özge Borak Şakrak, Yağmur Kaşifoğlu, Ahmet Uğurlu ve Şebnem Dönmez'in paylaştıkları dizinin ilk bölümünün gösterimiyle başladı. Ardından Pana Film'in yetkilileri söz aldı ve bir süre önce RTÜK tarafından yasaklanan 'Kurtlar Vadisi Terör' adlı dizinin ikinci bölümünün de yarın akşam ekranda olacağını açıkladı. Dizinin bu bölümünden elde edilecek gelir Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak.
Haberin fotoğrafları