kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Bu işe izin verenlere hakkımı helal etmiyorum
Kaz Dağları'nda bir kısmı yabancı ortaklı 11 firma altın arıyor. Daha ön kazı aşamasında asırlık kayın ve çam ağaçları dozerle yıkıldı. Kendi ülkelerinde siyanürle altın çıkarmak yasak olan firmalar "Maden bulduk" diye ruhsat alırlarsa; bölgede 300-400 bin ton siyanür kullanılacak.

Dursun Altundaş: Ne olur siz gazete olarak peşini bırakmayın çünkü bizler çabuk unuturuz. Doğa harikasına yazık, günah. Kim müsaade veriyor? Bu insanlarda hiç vicdan yok mu!

Sedat Obenik: 30 senedir Küçükkuyu Mıhlı mevkiinde evi bulunan bir vatandaşım. Kaz Dağları'nı delik deşik edecekler, ağaçlarımızı kesecekler, sularımızı kirletecekler, havamızı zehirleyecekler. Bu işe izin verenlere hakkımı helal etmiyorum, etmeyeceğim de!

Eyüp Ayaydın: Nasıl bu kadar kendi kendimizi vuruyoruz? Nasıl bu kadar kendi soluduğumuz havayı ve içtiğimiz suyu kirletebilecek kadar aymazlaşıyoruz, inanamıyorum!

Buket Yörük: Orası şehirden bunalıp oksijen alabildiğimiz tek yer. Bunları bizim yaşımızdaki insanlar mı size öğretmeli, yoksa büyükler mi bize yol göstermeli!

Lider Efe: 'Doğa doğa' diye inleyenlerin ormanları yakarak kendilerine arazi açtıkları Türkiye, şimdi de 'altına hayır' diyor. Türkiye sahip olduğu zenginlikleri kullanabilse ve bunu kendisi yapsa zaten fakir olmazdı. Araplar'a bakın, adamlar doğal zenginliği olan petrolü kullanarak zengin oldular.