kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
43 yaşındalar

Aynı yaşta olduklarına inanabiliyor musunuz?

Yıldızların çoğu yaşlanmaya karşı savaş veriyor. Kimileri bu konuda başarılı oluyor, kimileri de yılların etkisini yüzünde taşıyor. Bu ünlülerin aynı yaşta olduğunu ise ancak nüfus kağıtları kanıtlıyor! İşte zamanı lehine çeviren ve zamana yenilen yıldızlar..
Sandra Bullock- Amy Brenneman
Her ne kadar Hollywood'da Sandra Bullock'un yüzüne botoks yaptırdığına dair söylentiler dolaşsa da; 43 yaşındaki ünlü aktris, sözcüsü aracılığıyla tüm bu söylentileri yalanlıyor. Kendisiyle aynı yaşta olan ünlü aktris Amy Brenneman ise estetiksiz yüzüyle, Bullock'dan çok daha yaşlı görünüyor.

Sharon Stone- Jamie Lee Curtis
Hollywood'un seksi yıldızı Sharon Stone, zamanı sanki geri çeviriyor. Stone, bugüne kadar hiç estetik operasyon geçirmediğini söylese de, uzmanlar kaş altlarına botoks yaptırdığı iddia ediyor. Estetiğin yanından bile geçmeyen Jamie Lee Curtis de bu haliyle Stone'un annesi gibi duruyor!

Demi Moore- Edie Falco
Geçtiğimiz günlerde vücuduna ve yüzüne tam 440 bin dolarlık estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü aktris Demi Moore, neredeyse hiç yaşlanmıyor! Öte yandan kendisiyle ayna yaşta olan 'The Sopranos' dizisinin yıldızı Edie Falco, Moore'dan 10 yaş daha yaşlı duruyor.

Geena Davis- Mimi Rogers

Doğal güzelliğiyle beyazperdenin aranan yüzleri arasında yer alan Geena Davis, genetik olarak şanslı olduğunu, ailesinde de kimsenin kolay kolay yaşlanmadığını belirtiyor. Öte yandan meslektaşı Mimi Rogers, göz çevresi ve mimik kırışıklıklarıyla Davis'ten çok daha yaşlı görünüyor.
Haberin fotoğrafları