kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Derya Baykal geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük beden tanıtıyor. Derya Baykal kendisini küçük bedenin bittiği, büyük bedenin başladığı noktada görüyor.

Herkes 36 beden olacak diye bir kural yok!

Geçtiğimiz yaz başından beri büyük beden markası XLife'ın yüzü olan ve 2007-2008 Sonbahar- Kış Koleksiyonun tanıtımı için objektif karşısına geçen Derya Baykal, küçük bedenin bittiği, büyük bedenin başladığı noktada olduğunu söylüyor. Baykal iri bir kadın olduğunu da itiraf ediyor.

Bol tercih ediyorum
Giydiği kıyafetin, üstüne yapışmasını istemediği zamanlarda büyük bedeni tercih ettiğini söyleyen Baykal, zaten bu yıl modanın da bol kıyafetler olduğunu belirtiyor: "Bazı kıyafetleri büyük almayı tercih ederim ki üstüme yapışmasın, hatlarımı çok belli etmesin." XLife'ta da her türlü bedeni bulmanın mümkün olduğunu sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, ayrıca markanın kalitesinin ve işçiliğinin de çok başarılı olduğunu anlatıyor. Derya Baykal, yüzü olduğu Xlife'ın ürünlerini televizyondaki programında da giyiyor, hatta gelen konuk ve seyircilere de ürünlerinden hediye ediyor. Ayrıca Baykal, XLife'ın kendisine özel yaptığı Derya Baykal tişörtünü programında kullanarak, tişört katlama usülünü de öğretiyor. "Herkes 36-38 beden olacak diye bir kural yok, insanların bedenleriyle barışık olmaları lazım" diyen Baykal sözlerine şöyle devam ediyor: "Büyük beden bir markanın yüzü olmaktan hiçbir rahatsızlık duymuyorum..."
Haberin fotoğrafları