kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SORUN OKULDA DEĞİL... Edebiyat öğretmeni Serkan Salmaz ve eşi Felsefe öğretmeni Sebahat Salmaz okul yönetiminin açtığı soruşturmadan aklandılar.

Okul içinde el ele tutuşan öğretmen çifte dava açıldı

Necla GÖRGEÇ HABER MERKEZİ
Keşan Lisesi'nde derse girerken el ele tutuşan evli öğretmen çift hakkında, matematik öğretmeni M.E.'nin şikâyetiyle dava açıldı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Okul içinde el ele tutuşan öğretmen çifte dava açıldı
Edirne'nin Keşan ilçesi, evli iki öğretmenin okulda el ele tuşması yüzünden çıkan kavgayı konuşuyor. Mayıs ayında meydana gelen olayın ardından Salmaz çifti ile, kavgaya neden olduğu öne sürülen, aynı okulda görevli Matematik Öğretmeni M. E. bu kez adliye koridorlarında karşı karşıya geldi. Olay şöyle gelişti: Matematik Öğretmeni M.E. öğretmenler odasında Edebiyat Öğretmeni Serkan Salmaz ile eşi Felsefe Öğretmeni Sebahat Salmaz'ı hareketlerine dikkat etmeleri konusunda uyardı. M.E.'nin Salmaz çiftine hakaret ettiği öne sürüldü. Serkan Salmaz yönetmeliğe aykırı bir davranışta bulunmadıklarını söyleyerek M.E.'ye karşılık verdi. Öğretmenler odasında kavga çıktı. M.E.'nin hakim eşi de okula gelerek duruma müdahale edince kavga büyüdü.

GÖREVE İADE EDİLDİ
Matematik Öğretmeni M.E. ile hakim eşi, Serkan Salmaz'ın kendilerine hareket ve tehditler savurduğu iddiasıyla şikâyetçi oldular. Kavganın ardından okul yönetimi tarafından 29 Mayıs'ta görevden uzaklaştırılan Salmaz, daha sonra tanık ifadelerinin ardından yeniden görevine iade edildi. Kavganın neden olduğu davanın ilk duruşması ise geçen hafta görüldü. Keşan Lisesi Müdürü ve öğretmenlerinin de tanık olarak dinlendiği dava diğer tanıkların da ifadelerinin dinlenmesi için ertelendi.