kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haftaya evlilik teklif edecekti

Mustafa KAYA - Güngör KARAKUŞ
Beşiktaş'ta iki taksinin ezdiği Erem için cenaze töreni düzenlendi Erem'in, sevgilisine evlenme teklifi etmeye hazırlandığı öğrenildi..
Beşiktaş Balmumcu'da bir taksinin motosikletine arkadan çarparak yere düşürdüğü, arkadan gelen başka bir taksinin de üzerinden geçerek, ölümüne sebep olduğu 34 yaşındaki Sarp Erem için dün Levent Afet Yolal Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Erem'in 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Özlem Özsaruhan'a iki hafta sonra tanışma yıldönümlerinde evlilik teklifi yapacağı belirtildi.

AMERİKA'DA EĞİTİM
Amerika'da Johnson &Wales University'de yiyecek içecek eğitimi alan ve son olarak 2 yıldır İstanbul Yiyecek-İçecek A.Ş.'de yönetici olarak çalışan Erem'in cenaze törenine yakınları ile çok sayıda arkadaşı katıldı. Cenaze namazı öncesi Erem'in mimar annesi Ünaç Erem ile Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi eski dekanlarından baba Prof. Dr. Mehmet Turgay Erem taziyeleri kabul etti. Taziyeler sırasında Erem'in anne ve babası gözyaşlarına hâkim olamadı. Cenazeye katılanlar arasında Erem'in eski eşi Merve Korkut ile sevgilisi Özlem Özsaruhan'ı ise arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. İstanbul Üniversitesi eski rektörlerinden Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, manken Sinem Güven ve Asaf Savaş Akat gibi isimler de cenazede yer aldı. Erem'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Marmaris'e gönderildi. Erem'e, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü saat 02.45 sıralarında tünel geçitte bir taksi arkadan çarpmış, hemen ardından gelen ikinci taksi ise Erem'in üzerinden geçmişti. Kaskı, dizlikleri, belliği ve deri eldivenleri olan Sarp Erem, kurtarılamamıştı. Erem'e çarpan ilk taksi sürücüsü henüz belirlenemezken, üzerinden geçerek ölümüne neden olan taksi sürücüsü, o sırada olay yerinden geçen sunucu Hafize Başak ve arkadaşlarının takip edip plakasını alarak polise vermesiyle yakalanmıştı.