kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SON FİYASKO... Kevin Federlin'den boşandıktan sonra hayatına çeki düzen veremeyen Britney Spears, geçen ay MTV Ödülleri gecesinde sahneye çıktı. Ünlü şarkıcının "Gimme More" şarkısı eşliğinde yaptığı gösteri, izleyenlere göre tam bir fiyaskoydu.

Ve iki çocuğu babaya verildi

Kötü anne olmakla suçlanan ve dengesiz tavırlarıyla dikkat çeken pop yıldızı Spears'ın çocuklarının velayeti eski eşi Federlin'e verildi..
Müzik hayatı kadar yarattığı skandallarla gündeme gelen ABD'li pop yıldızı Britney Spears, uygunsuz yaşantısının cezasını çocuklarının velayetini kaybederek ödedi. Ekim 2004'te Kevin Federline ile evlenen Spears, 30 Temmuz 2006'da boşandığı eski eşiyle oğulları iki yaşındaki Preston ile bir yaşındaki Jayden James'ın ortak velayetini almıştı. Ancak Federline daha geniş bir velayet hakkı elde etmek amacıyla mahkemeye başvurmuştu. ABD'nin Los Angeles kentinde görülen davada yargıç "Mahkemenin yeni bir kararına kadar eski eş Kevin Federline'ın çocukların velayet hakkını elinde bulunduracağını" açıkladı. Yargıç Gordon, dengesiz tavırlarıyla dikkat çeken ve basının kötü bir anne olmakla suçladığı ünlü yıldızın, çocuklarının velayet hakkını kaybetmemesi için haftada bir alkol ve uyuşturucu testi yaptırmasına karar vermişti.
Haberin fotoğrafları