kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çarmıklı Yapı Yön. Kur. Baş. Gökhan Çarmıklı

Çarmıklı'nın Çeşme projeleri Ege'ye sağlık turları başlatacak

MENEKŞE ATASELİM
Çarmıklı Yapı, 7800 Çeşme ile başlayarak projelerine sağlık merkezleri ekleyip Ege'yi sağlık turizmine açma hazırlığında..
İnşaat sektöründe 60 senelik geçmişi olan ve resmi taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı İnşaat, yeni iş alanlarına göz kırpıyor. Şirketin konut projeleri geliştiren bir diğer kolu Çarmıklı Yapı'nın Kalyoncu İnşaat ve Tamtex ile inşa ettiği 7800 Çeşme projesindeki SPA, bir süre sonra sağlık merkezine dönüştürülecek ve Çeşme'ye sağlık turları başlayacak. Çarmıklı Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı, Türkiye'nin sağlık turizmi açığını kapatmak istediklerini ve Çeşme'deki ikinci, üçüncü projelerinde bu konuyu öne çıkarmayı hedeflediklerini söylüyor. İstanbul Ulus'ta ve Bursa'da da yeni konut projeleri olduğunu belirten Gökhan Çarmıklı, projeleri ve sektöre ilişkin fikirlerini anlattı.

* Yeni projeniz '7800 Çeşme'yi anlatır mısınız?
Proje, 49 ünitelik. Apart suitleri ve kendi içinde 20 odalı butik oteli olacak. Projede bir de SPA yer alıyor ve burayı sağlık merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Dünyada çok yaygın olan bu yapının Türkiye'de eksikliği var. Bizim de bilmediğimiz bir sektör, bu proje ile ucundan başlayıp, nabız yoklayıp, Çeşme'deki ikinci, üçüncü projelerimizde daha çok sağlık turizmini öne çıkarmayı hedefliyoruz.