kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Para'dan haberler

Faiz indiriminden sonra yeni yatırım haritası
FED'İN
faiz indiriminden sonra yeni yatırım haritası çıkarıldı. Para dergisinin haberine göre, FED faiz indirdi ama büyüme ve enflasyona yönelik kaygılar sürüyor. Reel ekonomiyi fonlayan muslukların bir bir kapanmaya başlaması kaygıları artırıyor. Haberde, 11 finansal kuruluşun başekonomistlerinin geleceği yönelik öngörüleri yer alıyor.

Peyman'ı alan Ülker çekirdek çıtlatacak
1.5
milyar dolarlık kuruyemiş piyasasından pay kapmak isteyen Ülker, Eskişehirli Peyman markasını satın aldı. Para dergisinin haberine göre, Ülker'in bu piyasaya girmesi pazarda hemen bir hareketlilik başlattı. Pepsi Co. şirketlerinden FritoLay de sektörün bir diğer ünlü markası Malatya Pazarı'yla dağıtım konusunda anlaşma imzaladı.

Doors, eğlenceye yılda 5 milyon Euro yatırıyor
RIZA, Levent ve Bülent Büyükuğur kardeşlerle ortakları Berk Ekşioğlu'nun kurduğu İstanbul Doors Group, son birkaç yıldır eğlence hayatına damgasını vuruyor. Para dergisine göre, Türkiye'nin ilk kurumsal restoran grubu İstanbul Doors, eğlencenin nabzını tutabilmek için yılda 3-5 milyon Euro yatırım yapıyor. Beşiktaş'ta Vogue'u, Ortaköy'de Anjelique'i, Kanlıca'da da A'jia'yı açan İstanbul Doors Group bu yıl Zuma'yı açacak.