kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu.

Çadırda yangın çıktı: 2 ölü, 4 yaralı
AĞRI'NIN Diyadin ilçesinde bir çadırda çıkan yangında 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Murat Teker'in, evdeki inşaat nedeniyle bahçeye kurduğu çadırda yangın çıktı. Yangında, Teker çiftinin çocuklarından İda (4) ve Rozalin (3) ölürken, Gülcan (10), Can (7), Nurcan (9), Elif (2) yaralandı.

Ateşlenen bebeklerini kaybettiler
KOCAELİ'NİN Bekirpaşa beldesinde İlknur- İsmet Abesli çiftinin 1.5 yaşındaki bebeği Rahim Arda Abesli, rahatsızlanarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından evine gönderilen ve evde yeniden ateşlenen bebek, ikinci kez götürüldüğü devlet hastanesinden Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi, ancak kurtarılamadı. Baba İsmet Abesli çocuğunun yanlış iğne sonucu öldüğünü iddia etti.

İki köpeğin saldırdığı kız çocuğu öldü
PARİS'İN kuzeyindeki Beauvais yakınlarında 10 yaşındaki bir kızın, buldog cinsi iki köpeğin saldırısı sonucu öldüğü bildirildi. Kızın, annesinin arkadaşına ait olan köpeklerle bahçede oynadığı sırada saldırıya uğradığı ve aldığı yaralar sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi.